Malwarebytes Endpoint Protection

5/5

Pristupi tradicionalnih zaštita krajnjih točaka (EPP) više nisu relevantna

Mnogi alati za zaštitu krajnjih točaka jednostavno ne sprečavaju zero-day iskorištavanja, ransomware ili zlonamjerna preuzimanja. Udruživanje tih alata utječe na produktivnost korisnika te istovremeno dolazi do stvaranja više praznina kako bi zlonamjerni softver izbjegnuo obranu.

Malwarebytes Endpoint Protection pruža potpunu zaštitu uklanjanjem zlonamjernog softvera s preciznim otkrivanjem prijetnji, njegovim proaktivnim blokiranjem i temeljitom sanacijom pokrenutom iz oblaka, uz jednostavnu uporabu za organizacije svih veličina.

Sveobuhvatna zaštita izrađena za brzinu

Sveobuhvatna zaštita izgrađena za brzinu. Ne birajte između zaštite i performansi. Brzo postavite zaštitu krajnje točke koja ne utječe na produktivnost krajnjeg korisnika.

Precizna detekcija na mjestu napada

Napadači kontinuirano stvaraju inovacije. Odaberite naprednu zaštitu krajnje točke inovativne detekcije kako bi parirala zlonamjernim prijetnjama.

Zaustavite zlonamjerni softver od preuzimanja vaše organizacije

Neprimjetan agent

Za razliku od zastarjelog pristupa koji se temelji na potpisima uzoraka i čekaju dok napadi ne krenu, Malwarebytes Endpoint Protection pronalazi i blokira prijetnje prije nego što se uređaji zaraze. To se događa prepoznavanjem i sprečavanjem neprijateljskog koda i neprimjerenog ljudskog ponašanja. Sad ćete blokirati prijetnje koje drugi propuštaju, uključujući napade putem weba, malware nultih dana, ransomware, PUP-ove, PUM-ove i još mnogo toga. Sve putem postavljenog agenta s malim otiskom na sustav, osiguravajući da nećete narušiti produktivnost krajnjih korisnika. Sigurnosni timovi ostaju produktivni jer osnažujete aplikacije i uređaje bez izmjene koda.

Ispravne presude

Dok se drugi koriste konvencionalnim tehnikama koje ne uspijevaju, Malwarebytes koristi inovativno strojno učenje i umjetnu inteligenciju. Ukratko, mi stavljamo na odobrenu (white) listu pravilno potpisani kod poznatih dobavljača kao i drugi kod koji prolazi strogu kontrolu (naša arhiva ispravnog softvera već uključuje više od milijardu redaka odobrenog koda). Ovaj je kod izostavljen iz budućih skeniranja radi uštede vremena, uklanjanja lažnih pozitivnih rezultata i pružanja sve preciznijih presuda. Također testiramo zlonamjerni kod i loše ponašanje u svim fazama, od instalacije do izvršenja i isključivanja.

Jednostavnije upravljanje

Izbjegavajte složenost korištenjem višestrukih konzola. Malwarebytes vam nudi jednu nadzornu konzolu s jednostavnim sučeljem, pružajući u stvarnom vremenu status događaja i stanje uređaja na vašoj mreži. Korisničko sučelje također kontrolira svu funkcionalnost našeg paketa softvera za zaštitu krajnjih točaka. To uključuje mogućnost da se saniranje lako postavi kao prioritet pomoću više filtara, poput ozbiljnosti prijetnje, fizičke lokacije i drugih kriterija. Idealno za velike ili male organizacije, Malwarebytes Endpoint Protection čini blokiranje prijetnji svedeno na klik.

Najbitnije značajke